Impregnanti

– PS-20 este o emulsie siliconică transparentă, cu solvenţi, utilizată pentru impermeabilizarea suporturilor anorganice. Se aplică pe suprafeţe diverse (piatră naturală sau artificială, tencuială nevopsită, zidărie aparentă, cărămidă decorativă, ţiglă, plăci ceramice, beton aparent etc), pentru protecţia acestora contra precipitaţiilor. De asemenea este adecvat pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci.
 
– PS-21 este o emulsie siliconică fără solvenţi, gata preparata, utilizată pentru impermeabilizarea suporturilor anorganice. Se aplică pentru protecţia contra precipitaţiilor a suprafeţelor verticale sau orizontale şi pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci. Este adecvat pentru impermeabilizarea pietrei naturale, a tencuielilor, zidăriei aparente, ţiglei, betonului aparent etc. De asemenea, poate fi aplicat şi pentru protecţia marmurei nelustruite contra precipitaţiilor şi a agenţilor poluanţi . Poate fi utilizat şi pe suporturi uşor umede.
 
– VS-1 este un lac acrilic transparent, cu solvenţi, gata preparat, utilizat pentru impregnarea pietrei naturale (ardezie, piatră poroasă, etc) şi a altor materiale de construcţii (cărămidă decorativă, ţiglă, etc). Evidenţiază culoarea naturală a materialului pe care se aplică şi protejează suprafeţele de acţiunea precipitaţiilor şi a poluării atmosferice. Este utilizat pentru impregnarea pietrei naturale, a zidăriei aparente, a ţiglei, etc. Se aplică pe ziduri şi pardoseli, în spaţii interioare şi exterioare.